Test je skills bij Try - Out Sport te Dinxperlo

Test je skills bij Try - Out Sport te Dinxperlo

Beste Hockeyers,

Helaas hebben we een aantal weken niet kunnen trainen en geen wedstrijden kunnen spelen. Daarom hebben we als tegemoetkoming van de club iets leuks voor jullie in petto.

Op zaterdag 4 Juli a.s. krijgen jullie de kans om je skills te showen bij Try – Out Sport te Dinxperlo. Je mag je met je team gaan uitleven!

De jongste jeugd (de E en de F-jes) zullen zich vermaken op het outdoor terrein voorzien van klimtoestellen, een doolhof en een toffe tokkelbaan. De D-Jeugd (als je in bezit bent van je zwemdiploma) zal een vlot mogen bouwen.

Vervoer is op eigen gelegenheid, dit in verband met corona. We verwachten jullie om 09:30 uur te Dinxperlo. 12:30 Uur mag je weer opgehaald worden. Je ouders mogen ook eventueel blijven kijken op gepaste afstand onderling.

Het is handig om je sportief te kleden. Dichte schoenen is raadzaam i.v.m. het klimmen en klauteren in touwen. Vergeet je handdoek en eventueel zonnecrème niet. Neem je eigen snack en drinken mee.

Laat je ouders je vanaf morgen opgeven VOOR 30 JUNI via de Lisa App. Als je niet weet hoe dit werkt, open dan onderaan dit nieuwsitem de bijlage voor verdere instructies.

Vanuit de evenementencommissie zal er ook begeleiding op de locatie aanwezig zijn.

We hopen je graag te zien de 4e.Groeten HCOIJ,
Evenementencommissie

 
Algemeen 23 Juni
Bijlage