Vrijwilligers gezocht!
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 1 uitwedstrijd(en) afgelast

zaterdag 8 juni 2024
Tijd T/U Team Tegen team
09:30 Uit MO10-1 MIX WMHC Avanti MO10-1-mix

Vrijwilligers gezocht!


 
HCOIJ heeft vrijwilligers nodig om onze leden te laten hockeyen. Binnen HCOIJ zijn al veel vrijwilligers actief in commissies als de evenementencommissie, de sponsorcommissie, de commissie voor ledenwerving en de technische commissie (TC).

Ook ons bestuur bestaat uit vrijwilligers. Daarnaast zijn (ouders) van leden actief in het begeleiden van de teams, het coachen, het trainen en het fluiten van wedstrijden. Zo wordt er veel werk voor én achter de schermen verzet door onze vrijwilligers.

Vrijwilligers zijn enorm belangrijk voor een goed draaiende vereniging, maar vrijwilliger zijn is ook erg leuk om te doen. We hebben een enthousiaste groep mensen die met elkaar de schouders onder HCOIJ zetten, maar die ook houden van de gezelligheid en de energie die daarbij hoort.
Sommige commissies en posities binnen HCOIJ zijn helaas nog onderbezet. We kunnen jouw hulp als ouder of lid dus heel goed gebruiken.
Wil je wat betekenen voor HCOIJ? Kijk hieronder eens of er een taak bij zit die bij je past en neem even contact op via [email protected]. Je hoeft niet veel ervaring te hebben; enthousiasme is vaak al genoeg!

Sponsorcommissie
Leden van de sponsorcommissie
De sponsorcommissie is druk bezig met het realiseren van de broodnodige sponsorinkomsten voor onze club en is op zoek naar meerdere enthousiaste (ouders van) leden die kunnen helpen met:
- de administratie van de sponsorcommissie;
- het zoeken naar nieuwe sponsoren;
- het onderhouden van de huidige sponsoren;
- het organiseren van sponsoractiviteiten.


De sponsorcommissie is op dit moment bezig met een nieuw sponsorplan over de benadering van sponsoren en het onderhouden van de contacten. We willen onze sponsoren daarin graag de aandacht geven die ze verdienen. Zelf een sponsorplan maken betekent overigens niet dat de commissie er alleen voor staat! Vanuit het bestuur kan meegedacht worden als dat gewenst is, en ook de evenementencommissie kan hierin een rol spelen.
De commissie telt nu drie leden, maar we zoeken er nog zeker twee bij.


Overig
Penningmeester
De functie van penningmeester wordt op dit moment vervuld door de voorzitter en de secretaris samen. Hierdoor blijft er geen tijd over voor het oppakken van nieuwe zaken, terwijl we als bestuur juist ook innovatief willen zijn.
De penningmeester heeft onder meer de volgende taken:
-Innen van de contributie
-opstellen en innen van sponsornota’s
-betalen van de trainers en overige rekeningen
-opstellen jaarrekening en begroting.


Interesse? Neem dan contact op via [email protected]


Team-coaches en teammanagers
We zijn altijd op zoek naar ouders die teammanager of teamcoach willen zijn tijdens de wedstrijden van onze jeugdteams.
Rol teamcoach: het coachen van je team tijdens de uit- en thuiswedstrijden
Rol teammanager: opstellen rijschema voor uitwedstrijden, regelen ranja tijdens thuiswedstrijden, opvangen tegenstander bij thuiswedstrijden, beheren groepsapp, *****


Voor meer informatie kun je mailen naar [email protected]
 
 

 
Algemeen 29 April

Reacties

Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws