MEERHOCKEY-clinic in de herfstvakantie op de Doetinchemse HC

MEERHOCKEY-clinic in de herfstvakantie op de Doetinchemse HC

Willem-Jan Camstra en Michael Smith, hockeytrainers in regio Oost-Nederland, organiseren hockeyclinics op de DHC. Met hun passie voor hockey willen zij graag de jeugd in deze regio een stapje verder brengen. Tijdens de clinic leren kinderen meerdere technieken binnen een bepaald thema en wanneer ze deze het beste kunnen toepassen. Hiermee proberen we de beslissingsvaardigheid van elk individu te verhogen.
 
*E6- en E8-tallen*
Het thema is….. PASSEREN! Het maakt niet uit op welke positie je staat, overal in het veld kom je een situatie tegen waar je oog in oog staat met een tegenstander. Hoe kom ik hier het beste voorbij? Hoe maak ik het een tegenstander zo moeilijk mogelijk terwijl ik wel het voorwaartse tempo erin blijf houden? Doordat je aan de slag gaat met veel verschillende passeerbewegingen, kan je straks in elke situatie de juiste passeerbeweging toepassen!
 
E6- en E8-tallen op maandag 22 oktober van 10.00 tot 13.15 inclusief lunch            Kosten zijn €20,00 per persoon
 
*D- en C-jeugd*
Het thema is….. EINDFASE IN DE AANVAL! Vanaf het moment dat je het 23-meter gebied van je tegenstander inloopt, kom je in de eindfase van de aanval. Rendement halen is dan van belang om jezelf te belonen voor de aanval die zojuist eraan vooraf is gegaan. Je gaat aan de slag met het nemen van een lange corner of een vrije slag binnen het aanvallende 23-meter gebied. Daarnaast komen er veel scoringstechnieken voorbij, die ervoor gaan zorgen dat jij binnen de cirkel de juiste keuze kan gaan maken om uiteindelijk te scoren.
 
D-jeugd op dinsdag 23 oktober van 10.00 tot 14.00 inclusief lunch
Kosten zijn €25,00 per persoon
 
C-jeugd op woensdag 24 oktober van 10.00 tot 14.30 inclusief lunch
 Kosten zijn €30,00 per persoon
 
Lijkt het je leuk om mee te doen? Meld je dan gauw aan via [email protected]. Bij je aanmelding gelieve je naam, leeftijd, club, team en de klasse waarin je speelt te vermelden.
 
TOT DAN!           

 
Algemeen 9 Oktober