Verslag

Hockey Club Druten MB3 - Mix B1: 1 - 5

Gespeeld op: 12-9-2020

Nadat we de teleurstelling weggetraind hadden van ons begin van de competitie, afgelaste eerste wedstrijd zijn we afgelopen zaterdag eindelijk begonnen.

Ierdereen had er ongelofelijk veel zin, de spanning was voelbaar bij veel spelers. Na de warming-up en het inslaan ging het dan echt beginnen. In het eerste kwart was de spanning van de gezichten af te lezen en speelde we nog wat verkramd. Het was een begin die over en weer ging en aan beide kanten waren er kansen. Na de openings treffer viel de spanning eraf en begon het team beter te draaien, we hebben de tegenstander nog even laten denken dat ze ook mee mochten doen en Druten scoorde dan ook de gelijkmaker. Nadat we met 2 -1 de rust in gingen was HCOIJ sterker en dat heeft gerusulteerd in een 1 - 5 Overwinning voor ons.  Onze interim keeper Liene heeft diverse doelpogingen van de tegenstander op sublieme wijze gepareerd en heeft in de pauze van de medespelers dan ook een welverdiend applaus gekregen. Tevens hebben Isis van Driel en Tess Schweckhorst hun eerste speel minuten gemaakt voor HCOIJ.  De start is gemaakt voor hopelijk een volledig te spelen voorcompetitie en de daarop volgende competitie waarbij wij als B1 team steeds beter gaan spelen en zorgen voor mooie wedstrijden en hopelijk veel overwinningen. Wij nodigen bij deze dan ook de ouders/verzorgers opa's/oma's ooms/tantes broers/zussen vrienden etc graag uit om ons aan te komen moedigen (uiteraard op 1,5 meter).  

Dit was een kort verslag van de eerste wedstrijd, voor mij de eerste keer om iets te schrijven. Ik zal proberen om van iedere wedstrijd een klein verslag te schrijven, gewoon leuk om terug te lezen.

Groeten van de coach

Arthur